"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

.“Φαντάσματα”, σε ρυθμούς Τσίπρα, βλέπουν ο Παπαδημούλης με τον Σκουρλέτη

Από τις Βρυξέλλες ο εξόριστος από τον Τσίπρα εκεί, Δημήτρης Παπαδημούλης (ξέμεινε εκεί παρότι πριν από 50 μέρες έραψε δύο κοστούμια, ένα Υπουργικό κι ένα Επιτρόπου) κι από την Αθήνα ο Πάνος Σκουρλέτης –αυτός, δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι υπουργός- βλέπουν οράματα, στα οποία πρωταγωνιστούν «φαντάσματα» που επιδιώκουν πτώση της κυβέρνησης!

«Θέλουν να μας πνίξουν, για να μην απλωθεί το παράδειγμα. Αυτή είναι η αλήθεια»ανέφερε ο Παπαδημούλης, στο Mega, και απηύθυνε έμμεση έκκληση στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές. «Πρέπει να τρέξουμε και να πιέσουμε, για να υλοποιηθεί η συμφωνία» σημείωσε.

«Αυτό που λέμε: αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση Τσίπρα, μπορεί να κάνει τις μεταρρυθμίσεις γιατί δεν την κρατάει κανείς, αλλά πρέπει να έχουμε χρονική και δημοσιονομική ανάσα» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Aπό την άλλη, ο υπουργός Εργασίας, , μιλώντας στον Σκάι, εκτίμησε πως υπάρχουν «κύκλοι» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που θέλουν να ρίξουν την ελληνική κυβέρνηση, ακολουθώντας μια τακτική καθυστέρησης της χρηματοδότησης και αρνούμενοι να επιτρέψουν παροχή στήριξης «έξω από το πρίσμα των μνημονιακών υποχρεώσεων».

«Χρηματοδότηση μνημονιακή δεν θέλουμε» τόνισε, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να λάβει μέτρα λιτότητας.

Τη γραμμή για τα «φαντάσματα», τους την είχε δώσει από το πρωί ο Τσίπρας, μέσα από τη συνέντευξή του στο «Έθνος». 
Εκεί, ο πρωθυπουργός «προειδοποίησε» όσους σχεδιάζουν τη φθορά ή την πτώση της κυβέρνησης: 

«Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον ελληνικό λαό. Το πρόβλημά τους είναι πως, ό,τι και να κάνουν, πάλι μπροστά τους θα μας βρουν. Πραξικοπήματα στην Ελλάδα δεν γίνονται. Τελείωσαν μαζί με το παλάτι».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.