"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

.Βαρουφάκης Νο 2 (αλλά με ακριβότερα γούστα) η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Λόξα με τη δημοσιότητα, μεγαλύτερη κι από την… κληρονομική φαίνεται ότι έχει αποκτήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός πανάκριβου μηχανισμού που ονομάζεται uplink και δίδει τη δυνατότητα σ’ έναν τηλεοπτικό σταθμό να μεταδίδει απ’ ευθείας γεγονότα, μέσω δορυφόρου.
Το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για την αγορά του θα το καταβάλλει το κανάλι της Βουλής κι όχι ο αρμόδιος φορέας, που σήμερα είναι η ΝΕΡΙΤ.
Η πρόεδρος της Βουλής προχωρά σε αυτή την κίνηση, προφανώς επειδή εκταμιεύονται πιο εύκολα τα κονδύλια από εκεί αλλά και διότι θέλει εκείνη να έχει τον απόλυτο έλεγχο:
Να δίνει απ’ ευθείας τις εντολές για την άμεση προβολή της.
Τυπικά, το θέμα προέκυψε την Παρασκευή όταν φάνηκε ελιποβαρές το σύστημα που θα κάλυπτε «ζωντανά» την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Κι εκεί έπεσε η ιδέα…

Εν τω μεταξύ τα «ψωνιλίκια» της Ζωής θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, κατά τη διαρκεια συνέντευξης Τύπου που θα δώσει για το θέμα του «επονείδιστου χρέους».Θα μιλήσουν ακόμη η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα και ο συνεργάτης της, Eric Toussaint, και θα υπάρχουν μεταφραστές και γι’  άλλες δύο γλώσσες, και στα αγγλικά και στα γερμανικά!

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.