"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

.Σαμαράς: Θα είναι μια καλή χρονιά για την Ελλάδα

«Θα είναι μια καλή χρονιά για την Ελλάδα, για τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας», δήλωσε, αποχωρώντας πριν λίγο από τη Βουλή, μετά τον Αγιασμό, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες της η Γ΄ Σύνοδος της ΙΕ Κοινοβουλευτικής Περιόδου. 

Με την έναρξη της συνεδρίασης θα ανακοινωθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήξη των εργασιών της Β΄ Συνόδου και στη συνέχεια θα γίνει η καθιερωμένη τελετή στην αίθουσα της Ολομέλειας.
Βάσει του άρθρου 64 του Συντάγματος, η Βουλή συνέρχεται αυτοδικαίως κάθε έτος την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου σε τακτική σύνοδο για τα ετήσια έργα της. Η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου «περικλείει» μία ακόμη υποχρέωση καθώς, με βάση το Σύνταγμα και τον Κανονισμό, είναι η μέρα κατά την οποία κατατίθεται το προσχέδιο του Προϋπολογισμού στην αρμόδια διαρκή κοινοβουλευτική επιτροπή.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.