"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

. Αντωνης Πεττας ξανακερδίζουμε τις γειτονιές μας! ...Υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου

Αντώνης Πέττας, ξανακερδίζουμε τις γειτονιές μας!
Να μην ξεχαστούν και πάλι μετά τις εκλογές
Δεν μπορούμε να μιλάμε για μεγάλα έργα στο Ζωγράφου, όταν δεν έχουμε λύσει τα μικρά προβλήματα στις γειτονιές μας. 
Πολλοί θα μιλήσουν σ’αυτές τις εκλογές για μεγάλα έργα και μεγάλα προγράμματα. Όμως την ίδια ώρα ο δημότης του Ζωγράφου θα συνεχίσει να βρίσκει απέναντι του μια σειρά από καθημερινά προβλήματα, που παραμένουν επί σειρά ετών άλυτα.
Ελλιπής καθαριότητα, στενά και σπασμένα πεζοδρόμια, λακκούβες στους δρόμους, αφώτιστοι δρόμοι, λίγο πράσινο και αυτό χωρίς φροντίδα.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για τα «μεγάλα θέματα» στο Ζωγράφου, όταν είμαστε ανίκανοι να λύσουμε τα μικρά θέματα καθημερινότητας. 
Γι’αυτό λοιπόν η παράταξή μας ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ξεκινάει τη προσπάθειά της από τις γειτονιές. 
Υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει ο δήμος μας και δεν τα κάνει.

Απλά θα αναφέρω μερικά νούμερα:
θα μπορούσαμε να εξοικονομούμε ετησίως 300.000 € μόνο και μόνο αν αντικαθιστούσαμε τις λάμπες με τις χαμηλής κατανάλωσης. Τα χρήματα αυτά είναι αρκετά για να μπορούσαμε να υλοποιούμε το κάθε απαραίτητη συντήρηση που προκύπτει στο δήμο μας, όπως ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρόμια, πάρκα κ.λ.π. Αλλά και να επεκτείνουμε των φωτισμό σε κάθε γωνιά της πόλης μας. 

Μόνο με 3 υπαλλήλους, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα συνεργείο άμεσης επίλυσης των προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά στο δήμο μας, όπως – φωτισμοί , συντηρήσεις φθορών κλπ. 

Κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να ρίχνουμε στην μάχη της γειτονιάς τουλάχιστον 20 ανέργους, αξιοποιώντας τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ.

Ένας μόνο υπάλληλος φτάνει, για να λειτουργεί αξιόπιστα τηλεφωνική γραμμή παραπόνων στο δήμο μας. 
2.000 δέντρα και φυτά θα μπορούσε να παράγει ένα μικρό φυτώριο του δήμου. Αριθμός ικανός για να πρασινίσει η κάθε γωνιά στη πόλη μας. 
Είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε, γιατί ξέρουμε πόσο επιφυλακτικοί είναι οι πολίτες μας με όλα αυτά που ακούνε τόσα χρόνια από τους πολιτικούς.

Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε τα αυτονόητα στη πόλη που μεγαλώσαμε και ζούμε.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.