"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

.Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ Με διάθεση προσφοράς για τα αδέσποτα!

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, διοργανώνει το καταφύγιο αδέσποτων Ζωγράφου, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Δεκεμβρίου στο κέντρο Ρυθμός, Γ. Παπανδρέου και Μ. Αλεξάνδρου στο Γουδή, απέναντι από το πάρκο. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να μαζευτούν χρήματα ώστε να μπορέσει το καταφύγιο, να συνεχίσει τη λειτουργία του, καλύπτοντας τις ανάγκες του για σίτιση, ιατρικές εξετάσεις, θεραπείες και χειρουργεία των αδέσποτων ζώων.
Στο πλαίσιο του μπαζάρ, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθείτε για τους τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτήν την προσπάθεια για τα αδέσποτα, είτε αφορά εθελοντική εργασία, είτε προσφορά κάποιας τροφής ή φαρμάκων, είτε οικονομική με το να γίνετε μέλος στο σωματείο, είτε αναλαμβάνοντας ένα από τα σκυλάκια του καταφυγίου με εικονική υιοθεσία, αφού τα περισσότερα από αυτά είναι μεγάλης ηλικίας και δεν υιοθετούνται.
Ιδέες για δώρα
Στο bazaar, θα βρείτε, Χριστουγεννιάτικα είδη, όμορφες ιδέες για δώρα, χειροποίητα κεριά και αρωματικά σαπούνια, πλεχτά, κοσμήματα, μπρελόκ, γούρια, είδη ζώων και σκυλομπισκότα. Επίσης, μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα ρούχα, αξεσουάρ, βιβλία, CD/DVD, σπιτικές μαρμελάδες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο χώρο θα βρίσκεται η Ρενάτα Γρυπάρη, εκπαιδεύτρια σκύλων, η οποία θα προσφέρει δωρεάν συμβουλές εκπαίδευσης και διόρθωσης συμπεριφοράς. Κατά τη διάρκεια του μπαζάρ θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε το βασικό πακέτο εκπαίδευσης του σκύλου σας με 10 μαθήματα σε ειδική τιμή βοηθώντας παράλληλα με αυτόν τον τρόπο τα αδέσποτα αφού μέρος των εσόδων από την εκπαίδευση θα διατεθούν στο καταφύγιο.
Προσφορά ειδών για το μπαζάρΓια το μπαζάρ μπορείτε να φέρετε και να διαθέσετε μεταχειρισμένα είδη όπως χριστουγεννιάτικα είδη, βιβλία, dvd, κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ, παιχνίδια, κλπ σε καλή κατάσταση . Επίσης είδη ζώων όπως κρεβατάκια, λουριά, παιχνίδια καθώς επίσης και τροφές για τα ζωάκια μας.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει προσφέροντάς υπηρεσίες ή προϊόντα από την επιχείρησή του, για το μπαζάρ ή την λαχειοφόρο αγορά μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail : zografoushelter@gmail.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.