"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ( TO SKONAKI )

EΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ Αντώνης Πέττας


Τι είναι αυτό που σας κινητοποιεί και σας οδηγεί να θέτετε εν’ γνώση σας, σε κίνδυνο την σωματική και ψυχολογική σας ακεραιότητα, κατερχόμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος; Μεγάλωσα σε αυτή την πόλη, ανέθρεψα την οικογένειά μου, καταξιώθηκα επαγγελματικά, απέκτησα ισχυρούς κοινωνικούς και φιλικούς δεσμούς. Ως εκ τούτου, αισθάνομαι την ανάγκη, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε όλα αυτά που μου έχει προσφέρει η πόλη του Ζωγράφου, να καταθέσω την ψυχή μου προκειμένου να αναδειχτεί η πραγματική της ιδιαίτερη ταυτότητα και να σταματήσει να μοιάζει με το παραμελημένο όγδοο διαμέρισμα της Αθήνας, ... περισσότερα »

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ Τίνα Καφατσάκη "Μαζί για την πόλη μας"


Τι είναι αυτό που σας κινητοποιεί και σας οδηγεί να θέτετε εν’ γνώση σας, σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχολογική σας ακεραιότητα, κατερχόμενος/η ως υποψήφιος/α Δήμαρχος;* 

Στο έργο του μεγάλου Κρητικού, του Νίκου Καζαντζάκη, ανακάλυψα τις δικές μου απαντήσεις για τις μεγάλες αποφάσεις της ζωής. 
Η φυγή δεν είναι νίκη, τ' όνειρο είναι τεμπελιά, και μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο (Συμπόσιο)Ν' αγαπάς την ευθύνη. 





Ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων δημάρχων έχει ήδη αρχίσει. Οκτώ υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τη διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. Ο νυν δήμαρχος κ. Κώστας Καλλίρης, ο κ. Αντώνης Πέττας, ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, η κα. Τίνα Καφατσάκη, η κα. Τασία Μπότου, ο κ. Θοδωρής Μετικαρίδης, ο κ. Ανδρέας Καραβίδας και ο επικεφαλής παλιός ή νέος του «Κινήματος στην πόλη».

Το ΣΚΟΝΑΚΙ πιστό στις αρχές της ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων καθώς και της αντικειμενικής ενημέρωσης ζήτησε και από τους οκτώ υποψηφίους να απαντήσουν με χιούμορ στις ερωτήσεις που τους θέ... περισσότερα »


ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος "Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ"

Τι είναι αυτό που σας κινητοποιεί και σας οδηγεί να θέτετε εν’ γνώση σας, σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχολογική σας ακεραιότητα, κατερχόμενος/η ως υποψήφιος/α Δήμαρχος; Η τρέλα. Αν δεν πιστεύεις πραγματικά αυτό που κάνεις, δεν θα το κάνεις καλά. 
2- Τι αναγκάζεστε να παραμελήσετε από την προσωπική σας ζωή όλο αυτό το διάστημα του σκληρού και εξοντωτικού προεκλογικού αγώνα; Την ξεκούραση. 
Για να τα προλάβω όλα, γιατί δουλεύω κιόλας, τσακώθηκα με τον ύπνο. 
3- Έχετε σκεφθεί ότι τα πράγματα μπορεί να ήταν πιο απλά εάν αφήναμε την σημερινή διοίκηση να συνεχίσει το έργο της ( ... περισσότερα »


Τι είναι αυτό που σας κινητοποιεί και σας οδηγεί να θέτετε εν’ γνώση σας, σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχολογική σας ακεραιότητα, κατερχόμενος/η ως υποψήφιος/α Δήμαρχος; Η δράση για τα προβλήματα και τις ανάγκες του ζωγραφιώτικου λαού με κινητοποιεί να προσφέρω από οποιοδήποτε πόστο, και ένας τέτοιος σκοπός δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα μου, είτε σωματική είτε ψυχολογική. 
2- Τι αναγκάζεστε να παραμελήσετε από την προσωπική σας ζωή όλο αυτό το διάστημα του σκληρού και εξοντωτικού προεκλογικού αγώνα; Ο αγώνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια είναι συνδ... περισσότερα »



Τι είναι αυτό που σας κινητοποιεί και σας οδηγεί να θέτετε εν’ γνώση σας, σε κίνδυνο την σωματική και ψυχολογική σας ακεραιότητα, κατερχόμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος; Οδηγήθηκα σε αυτή την επιλογή από πείσμα και τρέλα να κάνω αυτή την πόλη καλύτερη. Γιατί τη αγαπώ πραγματικά και θέλω να πάρω το ρίσκο στην πιο δύσκολη εποχή. Χαλάλι η κούραση κι ο κόπος, μ’αρέσουν τα δύσκολα! 
2. Τι αναγκάζεστε να παραμελήσετε από την προσωπική σας ζωή όλο αυτό το διάστημα του σκληρού και εξοντωτικού προεκλογικού αγώνα;
Όλο αυτό τον καιρό, δυστυχώς έχω παραμελήσει τους ανθρώπους που αγαπ... περισσότερα »



1. Τι είναι αυτό που σας κινητοποιεί και σας οδηγεί να θέτετε εν’ γνώση σας, σε κίνδυνο την σωματική και ψυχολογική σας ακεραιότητα, κατερχόμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος;* Ως… άλλος κυματοθραύστης είμαι έτοιμος να δεχθώ την πίεση, είμαι καλός στις…αποκρούσεις. 
 2. Τι αναγκάζεστε να παραμελήσετε από την προσωπική σας ζωή όλο αυτό το διάστημα του σκληρού και εξοντωτικού προεκλογικού αγώνα; Στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω κανένα ψαρεματάκι, τώρα είμαι ελεύθερος… χωρίς χρόνο στην διάθεσή μου.  
3. Έχετε σκεφθεί ότι τα πράγματα μπορεί να ήταν πιο απλά εάν αφήναμε τη σημερινή δ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.