"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

.Ο Σουλτς «δεν καταλαβαίνει» γιατί ο Τσίπρας θέλει συνεργασία με ΑΝΕΛ

Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ανανεώσει τον συνασπισμό με του Ανεξάρτητους Έλληνες «δεν καταλαβαίνει» ο πρόεδρος της Ευρωβουλής, από την ομάδα των Ευρωσοσιαλιστών, Μάρτιν Σουλτς. 

«Τον πήρα τηλέφωνο δεύτερη φορά να ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το περίεργο, ακροδεξιό κόμμα» είπε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής μιλώντας τη Δευτέρα στο France Inter.

«Ουσιαστικά δεν μου έδωσε απάντηση. Είναι πολύ έξυπνος, ειδικά από το τηλέφωνο, μου έλεγε πράγματα που φαίνονται πειστικά αλλά σε τελική ανάλυση μου φάνηκαν κάπως αλλόκοτα» είπε χαρακτηριστικά ο Σουλτς.

Αντίδραση ΑΝΕΛ


Αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες προκάλεσε η αναφορά του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς περί «περίεργου, ακροδεξιού κόμματος». 

Το πρωί της Δευτέρας, ο Μάρτιν Σουλτς είχε πει πως δεν καταλαβαίνει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει ξανά να συνεργαστεί «με αυτό το περίεργο, ακροδεξιό κόμμα». 

Οι ΑΝΕΛ αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Λυπούμαστε ακόμη μια φορά για την έλλειψη σεβασμού του κ. Σουλτς στον θεσμό που υπηρετεί, με τις παρεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας». 

«Πέραν της προσβολής προς τον ελληνικό λαό και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αποκαλεί χωρίς επιπτώσεις "ακροδεξιό" όποιο κόμμα δεν παίρνει προμήθειες από αμυντικές βιομηχανίες που τον χρηματοδοτούν» καταλήγει.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.