"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

.Η κυβέρνηση του λαού ανεβάζει τις τιμές των τσιγάρων…

Είναι βέβαιον ότι κάθε αύξηση στις τιμές πώλησης των τσιγάρων πλήττει μόνο τα λαϊκά στρώματα: Τον μεροκαματιάρη και τον άνεργο που έχουν την ψευδαίσθηση ότι απαλύνουν τον πόνο τους στον καπνό. Για την αστική τάξη των ακριβών εισαγόμενων πούρων δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα…
Κι αυτό που ακουγόταν τις τελευταίες μέρες (αύξηση των φόρων όχι μόνο στα τσιγάρα αλλά και στα ποτά) επιβεβαίωσε το πρωί ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, λέγοντας ότι τα έσοδα από τις αυξήσεις αυτές θα καλύψουν ανάγκες στον χώρο της Υγείας.

Από τον ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών, ο υπουργός Υγείας προανήγγειλε προσλήψεις στον τομέα του,το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα καθώς και την πρόσληψη με συμβάσεις ορισμένου χρόνου εκπαιδευόμενων νοσηλευτών οι οποίοι μέχρι να διοριστούν κανονικά, θα δουλεύουν αποκτώντας προϋπηρεσία και εμπειρία, θα αμείβονται με το βασικό μισθό και θα έχουν ασφάλιση.
«Βεβαίως και θα γίνουν προσλήψεις, το σύστημα έχει καταρρεύσει και λόγω των περικοπών σε εργαζόμενους που έγιναν τα τελευταία χρόνια και λόγω της συνταξιοδότησης άλλων», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ψάχνουμε για χαμάληδες, αυτός ο νέος κόσμος αντί να κάθεται, θα προσφέρει μέχρι να διοριστεί κανονικά», πρόσθεσε.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.