"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

.Economist: Θέμα εβδομάδων να εξαντληθούν τα ταμειακά διαθέσιμα

Για ταμειακά διαθέσιμα που εξαντλούνται καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Αθήνα κάνει λόγο σε δημοσίευμά του ο Economist. 

«Πιο κοντά στο χείλος» είναι ο τίτλος άρθρου του Economist, ο οποίος συνοδεύει την ανάλυσή του με φωτογραφία από την ψυχρή χειραψία των Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ κατά τη συνάντησή τους στο χθεσινό Ecofin. 

«Στις 16 Φεβρουαρίου ήταν 18 εναντίον ενός, για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα: Όλοι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης εναντίον της Ελλάδας» τονίζει το περιοδικό υπογραμμίζοντας πως η συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας -για πολλούς η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα να υπάρξει συμφωνία - διεκόπη βιαίως.

«Μετά και το σχέδιο της κυβέρνησης να καταργήσει τον αντιδημοφιλή φόρο ακίνητης περιουσίας και την αύξηση του αφορολόγητου, ο κίνδυνος να εξαντληθούν τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας ολοένα και αυξάνεται. Είναι κίνδυνος εβδομάδων τελικά και όχι μηνών...» γράφει.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.