"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

.Προτάσεις για ψυχαγωγία την περίοδο των Χριστουγέννων

Η ωραιότερη περίοδος του χειμώνα μόλις ξεκίνησε... Σχολεία κλειστά, χειμωνιάτικες άδειες, στολισμένα σπίτια, χαμογελαστά παιδιά. Η πόλη έξω γιορτάζει. Ευκαιρία για βόλτες, μουσική, γκαλερί, θέατρο. «Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε το κέφι σας, είναι να προσπαθήσετε να φτιάξετε το κέφι κάποιου άλλου» έλεγε ο Μαρκ Τουέιν. Μη ξεχάσετε στις διαδρομές σας αυτές να έχετε παρέα...

 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/12
Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το κουαρτέτο εγχόρδων Arco dell' Arte θα παρουσιάσει τρία από τα ωραιότερα κοντσέρτα της εποχής μπαρόκ γραμμένα για τη νύχτα των Χριστουγέννων. Η μεσόφωνος Μαρισία Παπαλεξίου θα τραγουδήσει τέσσερις άριες από το «Χριστουγεννιάτικο Ορατόριο» του J.S. Bach. Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων 44). Τηλ.: 2132144834. Ώρα: 12 το μεσημέρι. Είσοδος ελεύθερη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/12
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Δραματοποιημένα παραμύθια στο Μουσείο Γουλανδρή

Στην Αίθουσα Ορυκτών του Μουσείου παρουσιάζεται το δραματοποιημένο παραμύθι «Καλικάτζαρος είσαι και φαίνεσαι» του Φίλιππου Μανδηλαρά από τις Εκδόσεις Πατάκη. Το δρώμενο εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Ιδρύματος με τίτλο «Χριστούγεννα με τον Κοκκινολαίμη» που συνεχίζεται ως τις 4/1/2015. Στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (Όθωνος 100, Κηφισιά). Τηλ.: 210 8015870. Εισιτ. για όλες τις δράσεις και εκθέσεις: 8 ευρώ. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

.